(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Mazkur Annotatsiya: Mazkur tezisda global internet tarmog‘i orqali amalga oshiriladigan tijorat tranzaksiyalarining huquqiy tartibga solinishi masalalari chuqur tahlil etiladi. Internet orqali tijorat faoliyatining rivojlanishi bilan bog‘liq huquqiy muammolar, jumladan, transchegaraviy shartnomalar, elektron tijorat shartnomalari, raqamli imzolar va blokcheyn texnologiyalarining amaliyotdagi o‘rni keng ko‘rib chiqiladi. Ilg‘or xorijiy tajribalar batafsil o‘rganilinadi hamda bu sohadagi kamchiliklar va ularni bartaraf etish bo‘yicha aniq va asosli takliflar ishlab chiqiladi.