(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Mazkur maqolada raqamli hukumatning zamonaviy davlat boshqaruvida tutgan o‘rni va uning ijtimoiy-iqtisodiy sohalarga ta’siri tahlil qilinadi. Raqamli xizmatlar va innovatsion texnologiyalarning joriy qilinishi natijasida davlat xizmatlari ko‘rsatishning sifat va samaradorligi oshishi muhim masala sifatida ko‘rib chiqilgan. Shu bilan birga, davlat sektorida raqamli transformatsiyaning afzalliklari, qiyinchiliklari hamda istiqbollari haqida fikr yuritilgan.