(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Zamonaviy texnologiyalar hayotning barcha sohalariga, xususan, ta’lim tizimiga chuqur ta’sir ko‘rsatmoqda. Ayniqsa, texnika universitetlarida o‘qitish jarayonini raqamlashtirish, elektron ta’limni joriy etish talablari ortib bormoqda. Elektron ta’lim texnika yo‘nalishidagi murakkab va ko‘p qirrali bilimlarni samarali egallash uchun innovatsion imkoniyatlar yaratadi. Ushbu maqolada texnika universitetlarida elektron ta’limning nazariy asoslari va metodik jihatlari tahlil qilinadi.