(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ta’limda innovatsion texnologiyalardan foydalanish usullaridan biri “O‘zgarmas tok qonunlari” mavzusini o‘qitishda Simulyatsiya Fizika Ta’limi va Texnologiyasidan (PhET) foydalanishdir.. Ushbu maqolada fanni o‘qitishda PhET elektron saytidan foydalanish metodikasiga oid mulohazalar bayon etilgan.