(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Hozirgi kunda respublikamizda qishloq xo‘jalik ekinlariga talab qilingan suvni kafolatlangan miqdorda yetkazib berilishini ta’minlash uchun nasos stansiyalarini qayta qurish va rekonstruksiya qilish, kirish kanallarining optimal parametrlarini aniqlash, o‘zan jarayonlarining oldini olish, loyqa oqiziqlardan tozalash texnologiyalarni takomillashtirish yo‘li bilan nasos stansiyalarini ishonchli ishlashini ta’minlash yo‘nalishi bo‘yicha keng qamrovli tadbirlar amalga oshirilishini davrni o‘zi talab qilmoqda.