(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada qurilish materiallari sanoati korxonalarining investitsiya salohiyatini baholashni shakllantirishning asosiy jihatlari, moliyaviy barqarorlik, innovatsion faoliyat, bozordagi o’rni, ishlab chiqarish quvvati va ekologik barqarorlik tahlil qilinadi. Korxonalarning investitsiya salohiyatiga turli omillarning kompleks ta’sirini hisobga olishga imkon beruvchi ko’p mezonli yondashuv taklif etiladi.