(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqolada Nutq buzilishlarini turlarini,nutqning anatomik-fiziologik mexanizmlari,nutqning buzilishini taxlil qilish tamoyili,og’zaki nutq buzilishi,yozma nutq kamchiliklari,artikulatsiya buzilishi,nutqning tizimli buzilishi,nutqning ravonligi sur’ati,ritmi,tempi buzilishi haqida barcha ma’limotlar yoritib berilgan.