(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Детерминантларнинг кейинги гуруҳини шахсий ҳаёт формати ва шароитларига оид ўзгаришлар ташкил этади, бу ўзгаришлар шахс ёки кичик ижтимоий гуруҳлар ҳаётига тааллуқли бўлса-да, бутун жамият томонидан янги оммабоп йўналиш, янги турмуш тарзи, янги ҳаётий мафкура сифатида қабул қилинади ва баҳоланади. Бу шахсий нуқтаи назар, индивидуал одат бўлиб, у шахслар ўртасида тарқалади ва ривожланади ҳамда парадоксал тарзда ижтимоий анъана ва удумга айланиб боради.