(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Mustaqillik yillari o‘zbek she’riyatida ijodkorlar tomonidan qator yangi badiiy shakllarda ijod qilindi. Uchchanoq, tasbeh, tarona, muqarnas, chorzarb, shashqator shular jumlasidandir. Shuningdek, bir misradan iborat she’rlarning paydo bo‘lishi kitobxonlar diqqatini tortdi. Ushbu maqolada bir misradan iborat she’rlar va ularning o‘ziga xos xususiyatlari haqida so‘z boradi.