(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Gunohkor bandalariga mo’minlar deb nido qilgan Alloh Taologa hamdu sanolarimiz, gunoh qilgan ummatlarini ham jannatga kirishini bashoratini bergan Payg’ambarimiz Muhammad sollallohu alayhi vasallamga durudu salovatlarimiz bo’lsin.