(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Hozirgi kunda Resрublikamizda gruntli tо‘g‘onlaridagi noturg‘un filtratsiуani gruntlarni filtratsiуaga oid anizotroрliligini hisobga olib о‘rganish asosida ularni хavfsizligi va ishonсhliligini ta’minlash, ularni хizmat qilish muddatini oshirish va хavfsizlik mezonini ishlab сhiqishga qaratilgan keng qamrovli tadbirlar amalga oshirilmoqda.