BOLALARDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTIRISHDA PEDAGOGNING KASBIY MAHORATI (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Bolalarda ekologik madaniyatni shakllantirishda pedagogning kasbiy mahorati shuningdek, Ekologik ta'lim haqida fikr yuritiladi. Ekologik ta'lim dasturi insonlar va tabiat o'rtasidagi o'zaro aloqalarni yaxshilash, atrof-muhitni saqlash uchun zaruriy bilim va ko'nikmalarni shakllantirishga qaratilgan.