DUNYO BO’YICHA ATMOSFERANING IFLOSLANGANLIGINI TAHLIL QILISH (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Hozirgi kundagi dolzarb muammolardan biri bu atrof-muhitni muhofaza qilish, biologik xilma-xillikni saqlash, iqlim oʻzgarishlarining oldini olish, ozon qatlamining yemirilishi, choʻllanish, atmosfera havosining ifloslanishi kabi global ahamiyatga ega masalalarni hal etish hozirgi kunda insoniyat oldida turgan eng muhim vazifalardan hisoblanadi. Shunga ko‘ra atmosfera ifloslanganligini oldini olish chora tadbirlari eng muhim masala bo‘lib qolmoqda.