ИССЛЕДОВАТЕЛЬСКАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ БУДУЩИХ ПЕДАГОГОВ КАК ИНСТРУМЕНТ РАЗВИТИЯ НАВЫКОВ И КОМПЕТЕНЦИЙ XXI ВЕКА (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
XXI asr ta'lim jarayoni o'zgarishlar va yangilanishlar bilan to'la. O'qituvchilar nafaqat bilim beruvchi, balki o'quvchilarning ko'nikmalarini rivojlantirishda muhim rol o'ynaydigan shaxslar sifatida qaralmoqda. Bo'lajak o'qituvchilarning ilmiy-tadqiqot faoliyati, ta'lim jarayonining samaradorligini oshirish va o'quvchilarning XXI asr ko'nikmalarini rivojlantirishda muhim vosita sifatida alohida ahamiyatga ega. Ushbu maqolada, bo'lajak o'qituvchilarning ilmiy-tadqiqot faoliyatining ta'lim jarayonidagi o'rni, ahamiyati va ko'nikmalarni rivojlantirishdagi roli haqida ma'lumotlar berilgan.