THE EFFECTIVENESS OF USING THE FLIPPED CLASSROOM MODEL IN EDUCATION (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Flipped Classroom modeli, ta'lim jarayonini yangicha tashkil etish usuli sifatida so‘nggi yillarda keng tarqalmoqda. Ushbu maqolada flipped classroom modelining ta'lim jarayonida qo‘llanilishi, uning afzalliklari, kamchiliklari va samaradorligi haqida ma'lumotlar berilgan.