QISH UCHUN MALINANI QURITIB SAQLASH TEXNOLOGIYASI (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Quritilgan malina qish uchun malina yig’ishning eng mashhur usuli emas. Ammo samarali usullardan biri hisoblanadi. Maqolada ikki xil usulda quritilgan malinalar haqida gaplashamiz. Bundan tashqari qurilgan malinaning foydali xususiyatlari va ishlatilish sohalari haqida ma’lumotlar berilgan.