AXBOROT TEXNOLOGIYALARI METODLARI (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqola ta‘lim tizimida axborot texnologiyalarini o‗qitishning zamonaviy metodlaridan foydalanishga bag‗ishlangan. Axborot texnologiyalari fanini o‗qitishda zamonaviy ta‘lim texnologiyalaridan foydalanish misollari ko‗rib chiqiladi. Hamda o’qituvchilar malakasini oshirishga yordam beradigan zamonaviy metodlar ham atroflicha o’rganilgan.