QUYOSH VA OY TUTILISHI MAVZUSINI O‘QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYADAN FOYDALANISH (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqolada Quyosh va Oy tutilishining sabablari, ularning kuzatish shartlari, tarixiy ahamiyati va insoniyat uchun ilmiy o‘rganishdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Hodisalarning tabiiy-matematik asoslari ham yoritiladi.