КICHIK MAKTAB YOSHIDAGI KAR O’QUVCHILARGA OG'ZAKI NUTQNI IDROK ETISHNI O’RGATISH TEXNOLOGIYALARI (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Mazkur maqolada, kar o‘quvchilarga og‘zaki nutqni idrok etishni o‘rgatish texnologiyalari haqida tushuncha beradi. Kichik maktab yoshidagi kar o‘quvchilar uchun og‘zaki nutqni tushunish qobiliyatini rivojlantirish turli ta'lim usullari va texnologiyalar yordamida amalga oshiriladi.