TIL VA MADANIYATNING UZVIY ALOQADORLIGI (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Til madaniyatning ko‘zgusi bo‘lib, unda nafaqat insonning atrof-muhitida mavjud bo‘lgan real hayot, balki xalqning ijtimoiy o‘rni, o‘zini anglash usuli, mentaliteti, milliy xarakteri, turmush tarzi, an’analari, urf-odatlari va qadriyatlari ham aks etadi. Ushbu maqolada til va madaniyat tushunchalarining bog‘liqligi, ularni o‘rganish masalalari va nazariy asoslari haqida batafsil ma’lumot berilgan.