TIBBIYOT OLIYGLXLARIDA AMALIY MASHGULOTLARNI TASHKIL ETISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASHNING SAMARADORLIGI (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqolada tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida amaliy mashg‘ulotlarni tashkil etishda innovatsion texnologiyalarning qo‘llanilishiga oid masalalar o‘rganilgan. Asosiy e’tibor talabalarning nazariy bilimlarini amaliy ko‘nikmalarga aylantirishda raqamli simulyatorlar, AR/VR texnologiyalar, mobil ilovalar va sun’iy intellekt yordamidagi vositalarning qo‘llanishiga qaratilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatdiki, innovatsion texnologiyalar o‘qitish jarayonining samaradorligini oshirib, tibbiy amaliyotga tayyorlangan mutaxassislarni shakllantirishda muhim rol o‘ynaydi.