MEHNAT SHARTNOMASINING TO‘G‘RI TUZILISHI — MEHNAT NIZOLARINI OLDINI OLISHNING HUQUQIY KAFOLATI (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Mazkur maqolada mehnat shartnomasining to‘g‘ri tuzilishi va uning mehnat nizolarini oldini olishdagi huquqiy ahamiyati tahlil etiladi. Mehnat shartnomasining asosiy tarkibiy qismlari, uni tuzishda yo‘l qo‘yiladigan keng tarqalgan xatoliklar hamda amaldagi qonunchilik talablari asosida qanday tartibda mehnat shartnomalari tuzish imkoniyatlari yoritiladi.