KLAX PEDAGOGIKASI VOSITASIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING TEXNOLOGIK VA IJODIY QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Mazkur maqola Klax pedagogikasi vositasida maktabgacha yoshdagi bolalarning texnologik va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish jarayonini o‘rganadi. Klax pedagogikasi Germaniyada shakllantirilgan texnologik ko‘nikmalar va ijtimoiy-emotsional rivojlanishni qo‘llab-quvvatlashga yo’naltirilgan. Mazkur yondashuv o‘yin asosidagi ta'lim, loyiha asosidagi faoliyat va hamkorlikdagi o‘zaro ta'sirlar orqali bolalarni ijodiy fikrlash, muammolarni hal qilish va innovatsion yechimlar topishga undaydi.