KO'R VA ZAIF KO'RUVCHI BOLALARNI O'ZIGA XOS HUSUSIYATLARI (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqolada ko’rishida nuqsoni bo’lgan bolalarni o’ziga xos hususiyatlari xaqida to’liq ma’lumotlar beriladi va ularni ta’limi, so’g’ligi , kasbiga yo’naltirish, jamoat joylaridagi hurmati va ularga e’tibor haqida to’liq yoritib beraman.Ularni oziga hos harakteri va insonlarga nisbatan hurmati ham ko’rsatiladi.