ТЕЗКОР-ҚИДИРУВ ТАДБИРЛАРИНИНГ ТРАНСФОРМАЦИЯСИГА ТАЪСИР ҚИЛУВЧИ ШАХС ҲАЁТИДАГИ ГЛОБАЛ ТЕНДЕНЦИЯЛАР (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Детерминантларнинг кейинги гуруҳини шахсий ҳаёт формати ва шароитларига оид ўзгаришлар ташкил этади, бу ўзгаришлар шахс ёки кичик ижтимоий гуруҳлар ҳаётига тааллуқли бўлса-да, бутун жамият томонидан янги оммабоп йўналиш, янги турмуш тарзи, янги ҳаётий мафкура сифатида қабул қилинади ва баҳоланади. Бу шахсий нуқтаи назар, индивидуал одат бўлиб, у шахслар ўртасида тарқалади ва ривожланади ҳамда парадоксал тарзда ижтимоий анъана ва удумга айланиб боради.