PEDAGOGIK ARTISTIZM VOSITASIDA BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING EMOTIONAL INTELLEKTINI RIVOJLANTIRISH: XALQARO TAJRIBA VA INNOVATSION YONDASHUVLAR (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik artistizm vositasida bo‘lajak pedagoglarning emotional intellektini rivojlantirishning nazariy asoslari va amaliy jihatlari tadqiq etilgan. Maqolada xalqaro tajriba, zamonaviy pedagogik yondashuvlar va innovatsion texnologiyalar tahlil qilingan. Emotional intellekt pedagog kasbiy kompetentligining muhim komponenti sifatida ko‘rib chiqilgan. Pedagogik artistizm texnologiyalari (teatr-pedagogik treninglar, o‘z-o‘zini tahlil qilish amaliyotlari, ijodiy loyihalar) emotional intellektni rivojlantirishning samarali vositasi ekanligi asoslangan.