(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada bo’lajak tarbiyachilarning shaxsini shakllantirishda refleksiv qobilyatning o’rni va raqamli texnologiyalarning ahamiyati yoritilgan.