(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
RRS – bu maxsus ehtiyojli bolalar va kattalar uchun tashkil etilgan Respublika Reabilitatsiya Markazining qisqartmasi. Ushbu markazning asosiy maqsadi nogironligi bo‘lgan shaxslarning sog‘lig‘ini tiklash, ijtimoiy hayotga integratsiyasini ta’minlash va ularga sifatli reabilitatsiya xizmatlarini ko‘rsatishdir. Bu uchta dahshatli harf ruhiy rivojlanishni vaqticha orqada qolishidan boshqa narsa emas. Juda yoqimli eshitilmaydi, shunday emasmi? Afsuski, bugungi kunda bunday tashxisni ko’pincha bolaning tibbiy daftarida topish mumkin.Avvalo, ruhiy rivojlanish faqat kechikish ekanligini unutmang. Magistral yo’lda tirbandlikda turib, siz tez orada oldinga borishingizni aniq bilasiz.