(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Boshlang‘ich sinf davri bolalarning intellektual, ijtimoiy va shaxsiy rivojlanishida asosiy bosqich bo‘lib, bu jarayon o‘qituvchi va ota-onalarning birgalikdagi hamkorligisiz to‘laqonli amalga oshishi qiyin. Bolaning muvaffaqiyatli tarbiyasi va ta’lim olish jarayonida ota-onalar faol ishtirok etgan holda o‘qituvchi bilan birgalikda ishlasa, bolada ta’limga nisbatan qiziqish ortib, unda ijobiy ijtimoiy va axloqiy fazilatlar shakllanadi. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari tarbiyasida ota-onalar bilan samarali hamkorlikni tashkil etish metodlari, muammolar va yechimlar haqida so‘z boradi.