(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada asosan stereometriya haqida tushincha va ikki nuqta orasidagi masofaga doir masalalar haqida va kesmalar haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan.