(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ушбу мақолада дискурс назариясининг пайдо бўлиши, белгиланган тил фанининг ривожланишида сифатли кўтирилиш ва дисскурс тушунчасини тарғиб қилиш ва фанга олиб кириш ҳамда уни тилшуносликдаги тадқиқини энг олди вазифаси этиб белгилаб, дисскурснинг лингвистик тахлилини илгари суриш назарда тутилган.