(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada zamonamizdagi ayrim musulmon kishilarning mahzun bo‘lishi va uning bir qancha asosiy sabablari yoritib o‘tilgan, shuningdek, bu mahzunlikka qarshi choralar dalillar asosida ko‘rsatilgan. Shu kichik ishimiz sabab bo’lib mahzun qalblarga osoyishtalik yetsa, biz bundan faqat va faqat xursandmiz. Alloh taolo O‘zi xayrli va manfaatli qilsin.