(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Bugungi kunda ya’ni innovatsion ta’lim sharoitida bo‘lajak tarbiyachilarni kasbiy faoliyatga tayyorlash bir qancha murakkab jarayonlarni o‘z ichiga oladi. Shunday ekan ulardagi refleksiv kasbiy madaniyat ya’ni o‘z-o‘zini rivojlantirish, baholash, tanqid qilish va o‘zgarishlarga moslashish pedagogik muaommoga aylangan. Ushbu maqolada bo‘lajak tarbiyachilarni kasbiy refleksiya madaniyatini shakllantirish omillari va rivojlantirish shartlariga ta’rif berilgan.