(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ekologik madaniyatni shakllantirish va ekologik bilim berishda zamonaviy ta’lim texologiyalarini qo‘llashdagi muammolar hamda yechimlar.