(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Qishloq xo‘jaligi tarmog‘ining asosiy sohalaridan biri bu-chorvachilik hisoblanadi. Aholini go‘sht va sut mahsulotlariga bo‘lgan talabini o‘zimizda ishlab chiqarilgan mahsulotlar hisobiga qoplash hamda mazkur mahsulotlar eksport salohiyatini yanada oshirish qishloq xo‘jaligining, xususan chorvachilik sohasini ustuvor vazifalaridan hisoblanadi. Ushbu maqolada xashaki lavlagi parvarishlashdagi iqtisodiy samaradorlik va ishlab chiqarishdagi tajriba natijalari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.