(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada tilning turli soha va fanlardagi roli, uning ilmiy tafakkur va ixtisoslashgan muloqot vositasi sifatidagi o‘rni, shuningdek, terminologik lug‘atlarning tuzilishi va amaliy ahamiyati tahlil etiladi.