(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqola gibrid shamol-quyosh elektr stansiyalarining samaradorligini oshirish maqsadida ularning ish rejimlarini takomillashtirish masalalarini koʻrib chiqadi. Muqobil energiya manbalarining oʻzgaruvchanligi sharoitida energiya ishlab chiqarishni barqarorlashtirish, energiya saqlash tizimlaridan optimal foydalanish va tarmoq bilan sinxronlashuvni yaxshilash kabi jihatlar tahlil qilinadi. Maqolada gibrid stansiyalarning turli xil konfiguratsiyalari va ularni boshqarish strategiyalari muhokama qilinadi hamda ish rejimlarini takomillashtirish boʻyicha tavsiyalar beriladi.