(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu tezis aholi orasida sog‘lom turmush tarzini shakllantirishda hamshiralarning o‘rniga bag‘ishlangan. Tezisda sog‘lom turmush tarzi konsepsiyasi, hamshiralarning ushbu jarayondagi vazifalari, xalqaro va mahalliy tajribalar, shuningdek, mavjud muammolar va ularning yechimlari ko‘rib chiqilgan. Tezisda hamshiralarning ta’lim, profilaktika va aholi bilan ishlash usullari tahlil qilinib, ushbu jarayonning samaradorligini oshirish bo‘yicha takliflar berilgan.