(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Maktabgacha yoshdagi bolalar liderlik qobiliyatini rivojlantirishda integrativ mashg‘ulotlar va didaktik o‘yinlarning o’ziga hosligi hamda uningmazmuni hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, integrativ mashg‘ulotlar va didaktik o‘yinlarning maktabgacha ta’limdagi o’rni, ularning maktabgacha yoshdagi bolalarning rivojlanishdagi o’rni hususida ham ayrim fikrlar bayon etilgan.