(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqola bolalarning hissiy holatini aniqlash va ularga mos tarbiyaviy yondashuvlarni qo‘llash masalalariga bag‘ishlangan. Maqolada bolalarning emotsional holatlarini baholash usullari, tarbiyada individual yondashuvlarning ahamiyati va hissiy rivojlanishni qo‘llab-quvvatlash strategiyalari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqotda psixologik testlar, kuzatuv va ota-onalarning fikr-mulohazalari tahlil qilinadi. Natijalar bolalarning hissiy holatiga mos tarbiyaviy yondashuvlar ularning ijtimoiy va psixologik rivojlanishiga ijobiy ta’sir ko‘rsatishini ko‘rsatadi. Maqola ota-onalar, o‘qituvchilar va psixologlar uchun amaliy tavsiyalar bilan yakunlanadi.