(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada moliyaviy hisobot tahlilini o‘tkazishning o‘ziga xos xususiyatlari, ya’ni tahlilni tashkil etishda tahlil shakllariga bog‘liqligi kabi masalalar yuzasidan ilmiy fikr-mulohazalar bayoni keltirilgan.