(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada korxonalarning kreditga layoqatliligi tahlilining uslubiy jihatlari, xususan ekspert va scoring usullari yordamida kreditga layoqatlilik tahlilining uslubiy-amaliy jihatlari bayon qilingan.