(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada bulutli hisoblash tizimlarining xizmat turlari va ularning xavfsizlik yechimlari qiyosiy tahlil qilindi. Bulutli hisoblash xizmatlarining asosiy turlari – IaaS, PaaS va SaaS modellari o‘rganilib, ularning afzalliklari hamda cheklovlari tahlil qilindi.