(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada talabalarning kreativ mustaqilligini rivojlantirishning dolzarb jihatlari, metodik asoslari va samarali yondashuvlari tahlil qilinadi. Kreativ fikrlashni qo‘llab-quvvatlovchi sharoitlar, interaktiv metodlar va mustaqil ta’lim vositalarining o‘rni ochib beriladi. Tadqiqotning asosiy maqsadi – zamonaviy ta’lim tizimida talabalar mustaqilligini mustahkamlovchi metodikalarni aniqlash va ularni ta’lim jarayoniga joriy etish yo‘llarini ko‘rsatishdan iborat.