(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Maqolada akademik ko‘nikmalar va kasbiy kompetentlik fanlarini mustaqil o‘rganishda internet saytlaridan foydalanishning ahamiyati va samaradorligi tahlil qilinadi Internet resurslari talabalarga bilimlarni kengaytirish kasbiy ko‘nikmalarni mustahkamlash hamda mustaqil ta’limni samarali tashkil etish imkoniyatini taqdim etadi Maqolada ishonchli va ommabop onlayn ta’lim platformalari tavsiya qilingan