(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu tezisda O‘zbekistonda mediatsiya jarayonida zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning istiqbollari tahlil qilinadi. Raqamli innovatsiyalar, elektron platformalar va avtomatlashtirilgan tizimlar mediatsiya jarayonini samarali tashkil etish va optimallashtirishda muhim rol o‘ynaydi. Zamonaviy texnologiyalar vositasida huquqiy nizolarni hal etishning yangi usullari va mediatorlik jarayonining sifatini oshirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Shu bilan birga, texnologiyalarning mediatsiya jarayoniga integratsiyasi bilan bog‘liq muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil etiladi.