(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu tezisning maqsadi shundan iboratki, unda sudoldi mediativ kelishuvlar tarixi, mediatsiya bosqichi va ushbu bosqichda zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning rivojlanish tarixi hamda xalqaro doiradagi o‘rni.