(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Zamonaviy kadrlar tayyorlash ijtimoiy-iqtisodiy taraqqiyotni rivojlantirish, barqarorlikni davom ettirish, adolatli boshqaruvni ta’minlashda muhim o‘rin tutadi. Boshqaruv tizimlarini kuchli, qobiliyatli kadrlar bilan ta’minlash orqali u ijtimoiy muammolarni hal qilishga yordam beradi, innovatsiyalarni rag‘batlantiradi va jamiyat ichidagi hamkorlikni mustahkamlaydi. Ushbu natijalarga ta’sir qiluvchi asosiy omillar har tomonlama ko‘rib chiqildi.