(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolani yozishadan maqsad ishlab chiqarish har qanday iqtisodiyotning asosini tashkiletadi, chunki bu yerda tirikchilik ne`matlari yaratiladi. Hozirgi zamonga kelib, ishlab chiqarish 5 omilga bo`lingan. Ishlab chiqarishda ishchi kuchi uning birlamchi omili deb hisoblanadi. Bu maqolani yozishdan maqsad iqtisodiyotda ishlab chiqarishning qay darajada o`sib borilayotgani hamda ishlab chiqarishning inson hayotidada qay daraja o`rin egalashi. Xulosa qilib aytganda ishlab chiqarishning kelib chiqish omillari hamda uning samaradorligi.