(untitled) (International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes korxonalari va ularni boshqarish tizimlari yoritilmoqda. Kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish yo‘nalishlari, kichik biznesning milliy iqtisodiyotdagi o‘rni va ahamiyati iqtisodiy ko‘rsatkichlar orqali yoritilgan. Kichik biznes va xususiy tadbirkorlik bozor muhitiga tez moslashish, bandlik daromadlar shakllanishini ta’minlaydi, o’rta mulkdorlar tomonidan tengsizlikni yumshatish uchun berilayotgan imtiyozlar ochib beriladi.